LUZ Your Senses

Op zoek naar rustieke, decoratieve kaarsen? Onze collectie kaarsen omvat zowel mooie bolkaarsen als cilinderkaarsen. We hebben een kaars voor elke tafel!

De kaarsen van LUZ Your Senses worden ambachtelijk gemaakt door mensen met vele jaren ervaring in het gieten van kaarsen. De uitzonderlijke kwaliteit danken onze kaarsen door het gebruik van de beste grondstoffen en de bijzondere aandacht die iedere kaars krijgt van de maker van de kaars. De kaarsen worden ook gewaardeerd door het bijzonder mooie kleurenpalet, de zuivere vormen en de eigen, aparte, textuur.

Uit deze collectie rustieke, decoratieve kaarsen vindt u bij ons een aantal cilinderkaarsen en bolkaarsen in diverse uitvoeringen.  De bolkaarsen met zachte fluweel/velours uitvoering in pasteltinten zijn zeer toepasselijk voor deze tijd van het jaar. Voor deze zomer hebben we onze Luz Your Senses collectie uitgebreid met mooie multi-wiekkaarsen en blokkaarsen.

 

Voor feestelijke gelegenheden zijn zowel de bol- als cilinderkaarsen in parelmoeruitvoering (met glanseffect) nog steeds zeer geliefd.

Met een decoratieve kaars van Luz Your Senses schenkt u uzelf vele aangename uren. Geniet ervan!

Kom gerust eens langs voor een passende kandelaar, windlicht of andere kaarsenhouder.