Peter van Soest

Casa del Pedro: unieke en eigentijdse artikelen

Casa del Pedro is één van de pareltjes in het winkelaanbod in Goes. Living & Lifestyle is het credo en de winkel is één grote bron van inspiratie en ideeën.
Accenten en geraffineerde details bepalen de sfeer uw woning. Landelijk, klassiek of modern, met enkele ingrepen realiseert u een verbluffend resultaat.
De collectie woonaccessoires en kleinmeubelen in deze Lifestyle-Shop biedt prachtige producten voor de finishing touch van iedere inrichting.

Het interieur van Casa del Pedro aan de Papegaaistraat te Goes verandert continue. Verkochte items worden direct vervangen door nieuwe, unieke stukken.
Zo blijft een rondgang door de winkel steeds een nieuwe beleving. Altijd up-to-date met weer andere ideeën en frisse inzichten.

Loop vrijblijvend binnen en laat je verrassen.
De service bij Casa del Pedro is ongeëvenaard. Als u twijfelt over het resultaat, mag u thuis het effect van uw aankoop beoordelen voor u een besluit neemt.
Vraag in de winkel om het vakkundige advies van het team. Zij kennen de nieuwste trends en weten alles op het gebied van styling.

Lees het artikel van de opening in de PZC »

U kunt bij ons terecht voor:

Huisparfums
Plaids en kussens
Tafeldecoraties
Woondccessoires
Kleinmeubelen
Persoonlijke sieraden
Verlichting
Zitmeubelen
Serviesgoed

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag van 10.00 tot 17.30 uur
Woensdag van 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag van 10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zondag: koopzondagen geopend