EEN RIJKE EN GEVARIËERDE COLLECTIE

Lampe Berger is voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wil toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij hun stijl. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Lampe Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur.

Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen.

Dagelijks werkt een team van designers met verschillende achtergrond aan de ontwikkeling en het vernieuwen van de collectie. Ieder jaar worden er 15 nieuwe modellen gecreëerd, waarvan sommige maandenlang voorbereidend werk vereisen.

Lampe Berger maakt modellen aan de hand van de nieuwste trends; sommige hiervan zijn voor speciale gelegenheden en worden in beperkte oplage gemaakt.

Uitzonderlijk van ontwerp  tot productie zijn de speciale modellen uit de Edition d’ Art collectie te noemen. Vaak ontworpen door bekende designers. De meest authentieke en edele materialen dragen bij aan opmerkelijke technische hoogstandjes en hedendaagse vormgeving.

Het katalyse proces is een unieke technologie

Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander systeem. De diffusie met katalyse limineert immers echt de moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geuren (keuken, tabak, dieren, etc.). De parfumering gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.